Följ med på resa till New Forest 

29 juli – 1 augusti 2024

Resan är fullbokad!

SNF arrangerar medlemsresa till New Forest i södra England 29 juli -1 augusti 2024. Vi åker med flyg från Köpenhamn-Kastrup, Göteborg-Landvetter, Stockholm-Arlanda på måndag morgon till Heathrow. Där möter en buss som vi kommer att ha tillgång till under dessa dagar. Det kommer att ordnas varierat program med några stuteribesök i och kring New Forest området och besök på New Forest & Hampshire County Show. Naturligtvis kommer det även att vara rundresa med sightseeing i det underbart vackra landskapet med fritt strövande ponnyer liksom att det kommer att finnas tid till andra upplevelser med besök i de små traditionella byarna där man kan shoppa, ströva omkring eller göra något annat.

Vi bor på Hotel/Bed and Breakfast i Lyndhurst som ligger mitt i New Forest.

Resan ordnas till självkostnadspris och kostar cirka 5.000:- (med reservation för oförutsedda prisförändringar) och då ingår buss, hotel/B&B (dubbelrum eller tvåbäddsrum) och en dags inträde till New Forest & Hampshire County Show. (För mer info om showen se, www.newforestshow.co.uk )

Bokning sker genom att skicka email till Håkan Erlandsson och Elin Krantzén (skicka till båda). Bokningen bekräftas och för att den ska gälla ska anmälningsavgift om 1.500:- sättas in på SNFs bankgiro 5723-6010 inom en vecka efter bekräftelsen, annars förfaller anmälan (anm.avgiften förfaller om man får förhinder och inte kan åka). Det är begränsat antal platser så vid överbokning gäller först till kvarn. Var och en bokar sina flygresor. Ni kommer att få flightalternativ i samband med bekräftelse av bokning. OBS boka inte något flyg förrän ni fått bekräftelse om att ni kommit med på resan.

Frågor ställs till: 

Elin Krantzén (tel 070-6923843, email: eksstuteri@hotmail.com

Håkan Erlandsson (tel 070-5700710 kvällstid, email: hakan-erlandsson@outlook.com

Author: newforest.se